UK-ETA.COM Retningslinjer for personvern

Denne personvernerklæringen vil forklare hvordan organisasjonen vår (UK-ETA.COM) bruker personopplysningene vi samler inn fra deg når du bruker nettstedet vårt.

Emner:

 • Hvilke data samler vi inn?
 • Hvordan samler vi inn dataene dine?
 • Hvordan vil vi bruke dataene dine?
 • Hvordan lagrer vi dataene dine?
 • Markedsføring
 • Hva er dine databeskyttelsesrettigheter?
 • Hva er informasjonskapsler?
 • Hvordan bruker vi informasjonskapsler?
 • Hvilke typer informasjonskapsler bruker vi?
 • Hvordan administrere informasjonskapslene dine
 • Personvernregler for andre nettsteder
 • Endringer i vår personvernerklæring
 • Hvordan kontakte oss
 • Hvordan kontakte de aktuelle myndighetene

Hvilke data samler vi inn?

UK-ETA.COM samler inn følgende data:

 • Personlig identifiseringsinformasjon (navn, e-postadresse, telefonnummer, statsborgerskapsland, reisemål og annen personlig informasjon gitt av deg)

Hvordan samler vi inn dataene dine?

Du gir UK-ETA.COM direkte det meste av dataene vi samler inn. Vi samler inn data og behandler data når du:

 • Registrer deg online eller legg inn en bestilling for noen av våre produkter eller tjenester.
 • Fullfør frivillig en kundeundersøkelse eller gi tilbakemelding på noen av våre oppslagstavler eller via e-post.
 • Bruk eller se nettstedet vårt via nettleserens informasjonskapsler.
 • Send inn informasjon gjennom reisevurderinger, visumsøknadsskjemaer eller kontaktskjemaer.

Hvordan vil vi bruke dataene dine?

UK-ETA.COM samler inn dataene dine slik at vi kan:

 • Behandle bestillingen din og administrer kontoen din.
 • Send deg en e-post med spesialtilbud på andre produkter og tjenester vi tror du vil like.
 • Illustrer hvilke visum du kan være kvalifisert til å søke om basert på britiske myndigheters retningslinjer.

Hvis du samtykker, kan UK-ETA.COM dele dataene dine med partnerselskapene våre slik at de kan tilby deg sine produkter og tjenester. Du vil bli varslet om slik datadeling når den finner sted.

Når UK-ETA.COM behandler bestillingen din, kan den sende dataene dine til, og også bruke den resulterende informasjonen fra, kredittreferansebyråer for å forhindre falske kjøp.

Hvordan lagrer vi dataene dine?

UK-ETA.COM lagrer dataene dine sikkert på servere i Europa eller USA.

UK-ETA.COM vil beholde dataene dine i en periode på 3 år eller mindre. Når denne tidsperioden er utløpt, vil vi slette dataene dine ved å fjerne dem fra systemene våre.

Markedsføring

UK-ETA.COM kan sende deg informasjon om våre produkter og tjenester som vi tror du vil like, så vel som om våre partnerselskaper. Under slike omstendigheter vil UK-ETA.COM varsle deg på tidspunktet for slik informasjonsdeling.

Hvis du har sagt ja til å motta markedsføring, kan du alltid melde deg ut på et senere tidspunkt.

Du har rett til når som helst å stoppe UK-ETA.COM fra å kontakte deg for markedsføringsformål eller gi dine data til andre medlemmer av UK-ETA.COM Group.

Hvis du ikke lenger ønsker å bli kontaktet for markedsføringsformål, vennligst klikk her.

Hva er dine databeskyttelsesrettigheter?

UK-ETA.COM vil gjerne sørge for at du er fullstendig klar over alle dine databeskyttelsesrettigheter. Hver bruker har rett til følgende:

Retten til tilgang – Du har rett til å be UK-ETA.COM om kopier av dine personopplysninger. Vi kan kreve en liten avgift for denne tjenesten.

Retten til retting – Du har rett til å be om at UK-ETA.COM korrigerer all informasjon du mener er unøyaktig. Du har også rett til å be UK-ETA.COM om å fullføre informasjonen du mener er ufullstendig.

Retten til sletting – Du har rett til å be om at UK-ETA.COM sletter dine personopplysninger, under visse betingelser.

Retten til å begrense behandlingen – Du har rett til å be om at UK-ETA.COM begrenser behandlingen av dine personopplysninger, under visse betingelser.

Rett til å protestere mot behandling – Du har rett til å protestere mot UK-ETA.COMs behandling av dine personopplysninger, under visse betingelser.

Retten til dataportabilitet – Du har rett til å be om at UK-ETA.COM overfører dataene vi har samlet inn til en annen organisasjon, eller direkte til deg, under visse betingelser.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er tekstfiler som plasseres på datamaskinen din for å samle standard Internett-logginformasjon og informasjon om besøkendes adferd. Når du besøker nettsidene våre, kan vi samle inn informasjon fra deg automatisk gjennom informasjonskapsler eller lignende teknologi

For mer informasjon, besøk allaboutcookies.org.

Du kan velge bort Google Analytics-informasjonskapsler ved å gå til følgende lenke: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

UK-ETA.COM bruker informasjonskapsler på en rekke måter for å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt, inkludert:

 • Holder deg pålogget
 • Forstå hvordan du bruker nettstedet vårt gjennom bruk av Google Analytics

Hvilke typer informasjonskapsler bruker vi?

Det finnes en rekke forskjellige typer informasjonskapsler, men nettstedet vårt bruker:

 • Funksjonalitet – UK-ETA.COM bruker disse informasjonskapslene slik at vi gjenkjenner deg på nettstedet vårt og husker dine tidligere valgte preferanser. Disse kan inkludere hvilket språk du foretrekker og hvor du befinner deg. En blanding av førsteparts- og tredjepartsinformasjonskapsler brukes.
 • Annonsering – UK-ETA.COM bruker disse informasjonskapslene for å samle inn informasjon om ditt besøk på nettstedet vårt, innholdet du så på, koblingene du fulgte og informasjon om nettleseren din, enheten din og IP-adressen din. UK-ETA.COM deler noen ganger noen begrensede aspekter av disse dataene med tredjeparter for reklameformål. Vi kan også dele online data samlet inn gjennom informasjonskapsler med våre annonsepartnere. Dette betyr at når du besøker et annet nettsted, kan du bli vist reklame basert på nettlesingsmønstrene dine på nettstedet vårt.

Hvordan administrere informasjonskapsler

Du kan stille inn nettleseren din til å ikke akseptere informasjonskapsler, og nettstedet ovenfor forteller deg hvordan du fjerner informasjonskapsler fra nettleseren din. I noen få tilfeller kan det imidlertid hende at noen av nettsidens funksjoner ikke fungerer som et resultat.

Personvernregler for andre nettsteder

UK-ETA.COM-nettstedet inneholder lenker til andre nettsteder. Vår personvernerklæring gjelder kun for nettstedet vårt, så hvis du klikker på en lenke til et annet nettsted, bør du lese personvernreglene deres.

Endringer i vår personvernerklæring

UK-ETA.COM holder sin personvernpolicy under regelmessig gjennomgang og legger ut eventuelle oppdateringer på denne nettsiden. Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 5. august 2022.

Hvordan kontakte oss

Hvis du har spørsmål om UK-ETA.COMs personvernpolicy, dataene vi har om deg, eller du ønsker å utøve en av dine databeskyttelsesrettigheter, ikke nøl med å kontakte oss.

Skriv til oss via kontaktsiden .

Hvordan kontakte riktig myndighet

Hvis du ønsker å rapportere en klage eller hvis du føler at UK-ETA.COM ikke har behandlet bekymringen din på en tilfredsstillende måte, kan du kontakte Information Commissioner’s Office.