Samtalene om å gjenopprette forholdet mellom Storbritannia og EU har fokusert på å få på plass en avtale om ungdomsmobilitet.
En avtale om ungdomsmobilitet vil gjøre det lettere for unge voksne fra begge regioner å reise, jobbe og skaffe seg erfaring i utlandet.
EU-lederne ser en potensiell avtale om ungdomsmobilitet som avgjørende for å gjenopprette tilliten og bidra til å gjenoppbygge et positivt samarbeidsforhold til Storbritannia.
Det er imidlertid fortsatt et komplekst og følsomt tema på begge sider.
Noen medlemmer av Europaparlamentet hevder at Storbritannia er åpen for en avtale om ungdomsmobilitet med EU.
Dette til tross for at den britiske regjeringen gjentatte ganger har avvist tidligere forslag om ungdomsmobilitet fra EU på grunn av den pågående politiske forsiktigheten i London.
Det er likevel ingen garanti for at det blir en avtale om ungdomsmobilitet mellom Storbritannia og EU, ettersom presset for å komme frem til en avtale som vil være til fordel for begge parter, øker.
Mobilitetsavtale for ungdom en viktig del av EUs brexit-omstilling
En mobilitetsavtale mellom EU og Storbritannia vil gi europeiske ungdommer strukturerte muligheter til å studere, jobbe eller oppleve kulturutveksling.
I Brussel gjør EU-diplomater og EU-parlamentarikere det klart at en avtale om ungdomsmobilitet har høyeste prioritet.
Det er i tråd med selskapets langsiktige mål om å oppmuntre til kulturutveksling, mangfold i arbeidsstyrken og felles læring på tvers av kontinentet.
Diplomater uttalte at en avtale om ungdomsmobilitet er avgjørende for en tilbakestilling av brexit, noe som krever at Storbritannia og Storbritannia gjør innrømmelser.
Tyskland og Frankrike har også uttrykt sin støtte til ungdomsmobilitet som en måte å dempe spenningene på.
Et lekket EU-dokument viste også et forhandlingsmandat som prioriterte en avtale om ungdomsmobilitet for å forbedre forholdet mellom Storbritannia og EU.
EU-kommisjonen, som står for de formelle forhandlingene, forventes å fortsette å arbeide for en ordning for ungdomsmobilitet med Storbritannia.
Den skal angivelig inneholde begrensede mobilitetsmuligheter for unge mennesker, skreddersydd for å imøtekomme britenes bekymring for konsekvensene av migrasjon og sysselsetting.
Starmers forsiktige tilnærming til nye EU-avtaler
Storbritannias holdning til en ordning for ungdomsmobilitet med EU har vært preget av forsiktig åpenhet.
Statsminister Sir Keir Starmer har ikke helt utelukket en mobilitetsavtale for ungdom, selv etter å ha avvist forslag tidligere.
Hans kontor har gjentatt den forrige administrasjonens preferanse for land-til-land-avtaler i stedet for en generell ordning for hele EU.
Starmer unngikk imidlertid å forplikte seg til noen avtale om ungdomsmobilitet før forhandlingene med EU var kommet lenger.
Hans regjering har forpliktet seg til å gjenopprette et samarbeidsforhold med EU, men med klare grenser.
«Vi vurderer ikke å gå tilbake til full bevegelsesfrihet, men vi er innstilt på å finne nye måter å samarbeide med EU på,» sa statsministeren.
Regjeringen utforsker mulighetene for strukturert utveksling mellom mennesker, men utelukker samtidig mer omfattende endringer i migrasjonen.
Starmers kontor har arbeidet med en tre-pilar-strategi for forholdet til EU, med fokus på sikkerhet, handel og kulturelle/folkelige bånd.
Europaminister Nick Thomas-Symonds, som har fått i oppgave å føre tilsyn med EU-forhandlingene, sies å gå inn for en «pragmatisk tilnærming».
Han erkjenner at det er utfordrende å forene forskjellene mellom Storbritannia og EU, samtidig som man må finne frem til gjensidig fordelaktige avtaler.
Støtte og bekymringer knyttet til en mobilitetsavtale for ungdom mellom Storbritannia og EU
Det er betydelig støtte for en mobilitetsavtale for ungdom i Storbritannia, særlig blant pro-europeiske parlamentsmedlemmer.
Det liberaldemokratiske parlamentsmedlemmet Ian Roome fremhevet at det allerede finnes lignende avtaler med land som Japan og Sør-Korea.
«Hvis Island og Monaco kan bli godkjente land under den gjensidige britiske ordningen for ungdomsmobilitet (YMS), bør våre nærmeste naboer som Irland og Frankrike også bli det», sier han til Politico.
Mange talspersoner, deriblant Labour-parlamentariker Stella Creasy, understreker at en avtale om ungdomsmobilitet ikke vil bety en tilbakevending til fri bevegelse.
I stedet vil det innebære spesifikke, strukturerte vilkår som begrenser lengden på oppholdet og hvilke typer arbeid som er tillatt.
Noen britiske tjenestemenn er likevel bekymret for at en avtale om ungdomsmobilitet med alle EUs medlemsland kan påvirke innvandringstallene.
Innenriksminister Yvette Cooper har uttrykt bekymring for at en slik ordning kan være en vei tilbake til åpen migrasjon.
Dette har vært et ømtålig tema siden folkeavstemningen om brexit, og et viktig aspekt av hvorfor Storbritannia forlot EU.
Den britiske regjeringen har forsikret at en eventuell avtale vil følge strenge betingelser og ikke gjenopprette den frie bevegeligheten.
Utfordringer og fremtidens forhandlinger
Entusiasmen for avtalen om ungdomsmobilitet er fortsatt stor i EUs medlemsland og i politiske kretser i Storbritannia.
For å sikre en avtale som tilfredsstiller begge parter, kreves det imidlertid grundige forhandlinger.
Diplomater advarer om at forhandlingene kan komme til å omfatte sensitive temaer som innvandringstak, kriterier for kvalifisering og oppholdstid.
En høytstående britisk kilde sier til The Independent: «De [the EU] er veldig gode til å forhandle. De er veldig tøffe.»
Mange er likevel optimistiske med tanke på at en nøye utformet avtale kan bygge bro over skillelinjene og bringe unge europeere og briter nærmere hverandre.
Det kan fremme en samarbeidsånd som begge regionene håper vil prege forholdet deres etter brexit.
Foreløpig er forhandlinger om ungdomsmobilitet en verdifull mulighet til å styrke båndene og fremme tverrkulturell forståelse for fremtidige generasjoner.